• Privacy World Facebook
  • Privacy World Instagram

Ndiqni botën e privatësisë - 

cyprus-papers

Dokumentet e Qipros

Dokumentet e Qipros Në një kohë kur pabarazia e të ardhurave globale po rritet, gazetarët hulumtues i japin rregullisht besimin proverbit të vjetër se paratë korruptojnë dhe

Lexo më shumë "
panama papers

Dokumentet e Panamasë

Dokumentet e Panamasë: Gjithçka që duhet të dini Ndikimi i dokumenteve të Panamasë u ndje menjëherë në mbarë botën. Në vitin 2016, 11.5 milionë dokumente

Lexo më shumë "

Postimet e fundit

sqAlbanian