• Privacy World Facebook
  • Privacy World Instagram

Ndiqni botën e privatësisë - 

Partner Me Ne

Pse Partner Me Privacy World?

Ne përpiqemi të zhvillojmë dhe të mbajmë partneritete kuptimplote, dhe ne ofrojmë të njëjtin shërbim fenomenal dhe të përkushtuar për partnerët e Privacy World që u ofrojmë klientëve tanë.

Si partner i Privacy World, ju do të merrni komisione bujare përmes programit tonë të referimit. Dërgoni klientët e mundshëm në Privacy World me besimin se ekipi ynë i nivelit të lartë i ekspertëve dhe konsulentëve do ta kryejë punën.

hands

Përvoja

Me afër 30 vjet përvojë, Privacy World është një lider global në krijimin e identitetit, zbatimin e privatësisë, imigracionin, zhvendosjen, shërbimet diplomatike dhe bankat në det të hapur. Ne i zgjodhëm ekspertët për rastin tuaj bazuar në sfondin e tyre, kredencialet dhe historikun e provuar të suksesit për të siguruar rezultatin më të mirë të mundshëm.

Rezultatet

Privacy World ka krijuar një rrjet mbarëbotëror profesionistësh ligjorë që prodhojnë rezultate. Pavarësisht nga nevoja, ne punojmë shumë për të ofruar për klientët dhe partnerët tanë.

Marrëdhëniet

Ne besojmë se marrëdhëniet e shkëlqyera janë themeli i një biznesi të suksesshëm. Ne i njohim klientët tanë në mënyrë që të mund të përshtatim shërbimet tona për të përmbushur nevojat e tyre individuale.

Komisionet

Merrni një përqindje të çdo referimi që ofroni. Më shumë referime janë të barabarta me komisione më të mëdha!

Shërbimi

Ne krenohemi për ofrimin e shërbimit të lartë, si për partnerët tanë ashtu edhe për klientët tanë.

Ajo që Ne ofrojmë

Privacy World ofron një gamë të gjerë shërbimesh pa kufizime gjeografike. Ne ndihmojmë nevojat e klientëve në çdo vend, kudo në botë.

  • Privatësia është e një rëndësie të madhe për ne. Mbrojtja e informacionit personal të klientëve tanë dhe ruajtja e anonimitetit të tyre është qëllimi ynë nr. 1.
  • Rrjeti ynë i ekspertëve shtrihet në të gjithë globin dhe siguron që klientët tanë të marrin ndihmën që u nevojitet, pavarësisht nga destinacioni i tyre.
  • Ne kemi zhvilluar lidhje në terren dhe marrëdhënie të forta me qeveritë lokale në mbarë botën.
  • Ne ndihmojmë klientët pavarësisht nga sfondi i tyre financiar.
  • Ne ofrojmë rezultate dhe ekspertizë ligjore, duke ndihmuar në marrjen e rezidencës, statusit të shtetësisë, pasaportave të dyta, pasaportave diplomatike, përgatitjes për intervista, bankave në det të hapur dhe më shumë.
  • Shërbimi ynë ndaj klientit është i pashembullt, me disponueshmëri 24/7 dhe përgjigje të shpejta ndaj pyetjeve dhe kërkesave.

Bashkohuni me programin e filialeve të Privacy World dhe filloni të fitoni komisione sot. Na kontaktoni për më shumë informacion.

sqAlbanian