• Privacy World Facebook
  • Privacy World Instagram

Ndiqni botën e privatësisë - 

Pyetjet e bëra më shpesh

passbook

Pasaporta të shumta

Mbajeni jetën tuaj konfidenciale dhe merrni pasaporta të shumta për t'ju mundësuar të qëndroni larg syve kureshtarë të publikut dhe grupeve të ndryshme të interesit.

shield new

Konfidencialiteti

Privacy World krijon jetën tuaj të re duke pasur parasysh privatësinë. Identiteti juaj i ri do të përshtatet me porosi me kombinimin perfekt të nevojave tuaja dhe krijimtarisë sonë.

un logo

Pasaporta Diplomatike

Merrni stilin e lartë të jetesës që meritoni dhe na lejoni t'ju ndihmojmë në marrjen e një pasaporte diplomatike me njëfarë imuniteti të integruar!

Ne jemi një think tank global dhe përfitojmë nga kjo epokë dixhitale me një rrjet global plotësisht të decentralizuar ekspertësh. Rrjeti ynë përbëhet nga avokatë tatimorë, konsulentë, ish-punonjës të qeverisë, diplomatë dhe avokatë të imigracionit. Anëtari më i vjetër ka sa 40 vjet përvojë në të fushën përkatëse.

Pasi të bëjmë një vlerësim se mund të jemi në gjendje t'ju ndihmojmë, autoriteti (firma) më kompetente në rastin tuaj do t'ju tarifojë për shërbimin e ofruar, por Privacy World do të mbikëqyrë pamjen e përgjithshme. Ju do të keni një kuotë të saktë dhe shtrirjen e të gjithë procesit përpara se të paguani.

Privacy World është i lidhur me një rrjet të madh ekspertësh dhe krijon strategjinë për ju dhe më pas e ekzekuton atë në një rend të caktuar duke sjellë gradualisht profesionistë të ndryshëm që do të kryejnë detyrat e tyre të pavarura në proces. Nëse keni ndonjë pyetje në proces, thjesht na tregoni. 

Ekspertët tanë kanë njohuri të gjera për praktikat e sigurisë së privatësisë. Meqenëse çdo vend ka dinamikën, kulturën dhe mënyrat e tij të drejtimit të biznesit, është me rëndësi të madhe që të zgjidhni të punoni me një firmë që njeh njerëzit e duhur në çdo vend dhe që ka një rrjet të gjerë në terren.

Vë bast se është! E vërteta është se privatësia është po aq e shtrenjtë sa e bëjnë juridiksionet për ju. Tarifat tona të ekspertëve përfaqësojnë një pjesë të vogël të kësaj. Ne shohim pamjen e madhe dhe jemi në gjendje t'ju çojmë atje ku dëshironi të jeni duke përdorur metodat e krijimit të identitetit me shumë shtresa që ju nevojiten, ndërkohë që përfshini një përfshirje me shumë juridiksione. Meqenëse të gjithë përfaqësojnë një prejardhje, kombësi dhe ekspozim të ndryshëm, kjo tarifë mund të ndryshojë shumë. Na kontaktoni për vlerësimin tuaj fillestar FALAS.

Është e ligjshme, për sa kohë që kushtetuta e vendit tuaj të origjinës ju lejon të merrni nënshtetësinë në vendin e dytë dhe nuk ka statute kundërshtuese.

Po, disa vende e lejojnë këtë. Ju lutemi vizitoni faqen tonë të Shtetësisë ku mund të zgjidhni bazuar në buxhetin tuaj, kornizën kohore dhe nëse dëshironi të merrni menjëherë shtetësinë ose thjesht rezidencë me një rrugë drejt shtetësisë. Në të gjitha rastet, ju rekomandojmë shumë që të na kontaktoni pas kësaj, në mënyrë që të sigurohemi që ajo që dëshironi të arrini të arrihet më së miri nga programi i shtetësisë së atij vendi. Ne mund të jemi në gjendje të ofrojmë diçka më të mirë, më pak të shtrenjtë, më të shpejtë ose të gjitha sa më sipër.

Po, absolutisht. Ne kemi strategji ligjore për çdo vend, edhe nëse qeveria e tyre përkatëse nuk ka shtetësi të drejtpërdrejtë sipas programit të investimeve, ekspertët tanë mund të gjejnë mënyra ligjore për t'ju marrë shtetësinë ose vendbanimin që dëshironi.

Gjithçka është një mundësi këto ditë, sigurisht që është rasti me firmën tonë. Ne kemi staf të përkushtuar për trajtimin e këtyre parashtresave. Ju lutemi vini re se në mënyrë që ne të mbetemi një lojtar kyç në këtë fushë, ne duhet të kontrollojmë tërësisht klientelën tonë.

Na kontaktoni për një vlerësim falas për të parë nëse keni një shans të arsyeshëm për aplikimin tuaj. Ne nuk do të donim të humbim kohën dhe paratë tuaja. Duke thënë këtë, vetëm në rast se vendosim të fillojmë të punojmë me ju për aplikimin tuaj, kjo nuk do të thotë se ju do të pranoheni për një pasaportë diplomatike, por ajo që mund të premtojmë është se do të jeni të përgatitur për të në mënyrën më të mirë të aftësive tuaja. keni një shans për të marrë një.

Po, absolutisht. Na shkruani për çdo pyetje që mund të keni dhe ne do të bëjmë çmos për t'iu përgjigjur atyre. Ju lutemi vini re se kjo përgjigje NUK do të përbëjë këshilla ligjore.

Ekspertët tanë kanë qenë në këtë industri mjaft gjatë për të ditur me kë mund të punojnë me efikasitet. Rrjeti ndryshon shumë, në varësi të vendit zakonisht. Pa hyrë në shumë detaje, ne kemi këmbët në terren në shumicën e juridiksioneve për t'i bërë gjërat. Ndërsa ne nuk mund të bëjmë asgjë të paligjshme për ju, sigurisht që mund t'i përshpejtojmë gjërat, t'ju ndihmojmë të kaloni burokracinë ose thjesht të keni një pasqyrë më të mirë në dosjen tuaj të çështjes që mund të ketë qenë ulur në tryezën e qeverisë për një kohë.

Po, ne mund të jemi në gjendje të ndihmojmë. Ju lutemi, na dërgoni një email fillestar dhe ne do t'ju përgjigjemi me atë që na nevojitet në mënyrë që ta shqyrtojmë dhe të shohim nëse kemi njerëzit e duhur në atë vend që ju nevojiten për të çuar përpara çështjen tuaj.

Futja bankare në det të hapur ose bankare është sigurisht brenda ofertave tona të shërbimeve. Na kontaktoni dhe ne do t'ju ndihmojmë të bëni prezantimin e nevojshëm, t'ju ndihmojmë me shqyrtimin e aplikacionit tuaj dhe ta rregullojmë atë kudo që ka nevojë për një rregullim, në mënyrë që të keni një shans shumë më të madh për t'u pranuar për hapjen e një llogarie. Çdo kontinent, çdo vend, thjesht na dërgoni një mesazh dhe na vini në punë!

Pyetje e shkëlqyer, megjithatë, përgjigja është paksa komplekse. Ne e bëjmë këtë për një sërë arsyesh:

  • Para së gjithash, askush nuk "punon" vërtet në Privacy World. Ne jemi një think tank global dhe përfitojmë nga kjo epokë dixhitale me një rrjet tërësisht të decentralizuar ekspertësh në mbarë botën.
  • Ekspertët që ju përfaqësojnë nuk janë të punësuar nga ne. Ne i lejojmë ata të operojnë në vendet dhe fushat e tyre përkatëse, por ne kemi marrëveshje kontraktuale me SLA të integruara. Kjo është mënyra më e mirë se si mund të kemi një rrjet global që do të arrijë në çdo cep të botës për ju. Ne punojmë me një sërë njerëzish që përfaqësojnë shtresa të ndryshme të procesit për të përshpejtuar/zgjidhur çështjet që lidhen me rastin tuaj.
  • E fundit, por jo më pak e rëndësishmja, pikëpamja jonë përfundimtare dhe ajo që ne mbrojmë: PRIVACIA!
    Ne e ndajmë çështjen tuaj në shumë detyra më të vogla dhe në fund i lidhim ato pika për ju, prandaj asnjë avokat apo profesionist i të cilit ne mbajmë, nuk do ta dijë kurrë historinë e plotë. Kjo është një mënyrë se si ne krijojmë një gjurmë praktikisht të pamundur për klientelën tonë.
sqAlbanian