• Privacy World Facebook
  • Privacy World Instagram

Ndiqni botën e privatësisë - 

Rreth Nesh

about us

Prezantimi

RUAJTJA E PRIVATËSISË TUAJ

Firma jonë është e specializuar në anonimitetin, duke përdorur metoda të pakrahasueshme që i mbanin të sigurta të dhënat private të klientëve tanë edhe gjatë shkeljes së dokumenteve të Panama Papers, Pandora dhe Qipros, gjë që rezultoi në një ndikim të konsiderueshëm negativ në firmat e tjera dhe klientelën e tyre. Ne nuk ju ofrojmë vetëm strategji standarde... Ndërsa të tjerët krijojnë kompani guaska për privatësi shtesë për biznesin e tyre, ne përdorim standarde të ngjashme duke krijuar me kujdes identitetin tuaj (të ri).

Për të mbrojtur identitetin tuaj dhe informacionin personal, ne përdorim:

  • Metodat e kriptimit të nivelit NSA për transferimet e skedarëve
  • Metoda e Departamentit të Mbrojtjes DoD 5220.22-M (ECE) për fshirjen e të gjithë skedarëve
  • Komunikime të koduara në çdo kohë
  • Anonimiteti i dyfishtë ose i trefishtë (në varësi të nevojave tuaja)
  • Strategji të porositura të përshtatura për çdo individ
  • Privatësia e pakrahasueshme: Ne e ndajmë çështjen tuaj në shumë detyra më të vogla dhe në fund i lidhim ato pika për ju, prandaj asnjë avokat ose profesionist i të cilit ne mbajmë, nuk do ta dijë kurrë historinë e plotë. Kjo është një mënyrë se si ne krijojmë një gjurmë praktikisht të pamundur për klientelën tonë.
  • Njohuri për shfrytëzimin e juridiksioneve të shumta ndërkombëtare për rastin tuaj që ofron nevojën për privatësi sa më të lartë

Jini të sigurt, Privacy World është gjithmonë e përkushtuar të shkojë më lart dhe përtej për të ruajtur privatësinë dhe informacionin tuaj personal.

locks

DUKE JU KURSIM KOHË DHE PARA

Menaxhimi i nevojave tuaja për rezidencë, shtetësi ose banka mund të bëhet i shtrenjtë dhe kërkon shumë kohë, duke kërkuar shumë orë dhe burime të bollshme për të kuptuar në mënyrë efektive ligjet dhe rregulloret e ndërlikuara, për të menaxhuar procesin e aplikimit dhe për të komunikuar me autoritetet qeveritare.

Privacy World ka burimet dhe përvojën e nevojshme për të trajtuar këto kërkesa, duke ju kursyer kohë dhe para dhe duke ju ndihmuar të shmangni kohëzgjatjet e zgjatura të përpunimit, vonesat e hyrjes dhe refuzimet që mund të vijnë nga një sërë arsyesh këto ditë. Profesionistët tanë janë këtu për të kuptuar këtë labirint.

PSE TË ZGJIDHNI BOTËN E PRIVATISË?

Menaxheri juaj i dedikuar i projektit Privacy World do të sigurojë që nevojat tuaja unike të plotësohen duke punuar për të kuptuar situatën tuaj, më pas duke ju ofruar zgjidhje të personalizuara që janë të përshtatura për nevojat tuaja ekzakte. Kontaktoni ekipin tonë 24/7 me pyetje ose komente; ne jemi këtu për të ndihmuar!

Rrjeti global plotësisht i decentralizuar i ekspertëve 100%
Zbatimi i privatësisë 99%
Zgjidhje të personalizuara 94%
Profesionistë me eksperiencë 92%
about us
sqAlbanian