• Privacy World Facebook
  • Privacy World Instagram

Ndiqni botën e privatësisë - 

Contact Us (Main Form)

Mirë, le të fillojmë me bazat:


Informacioni i shtetësisë për ju:


Informacione të sfondit kriminal dhe të profilit të lartë për ju


Jepni informacion mbi të dhënat tuaja martesore


Provide general information to help us evaluate better


Please indicate each county AND city you currently live (main and second, third homes) and then indicate where you own homes (even if you don't live in them).
Please be advised that securing a non-career diplomatic appointment represents an achievement that remains beyond the reach of the majority. In our handling of diplomatic passport applications—a volume nearing 40 submissions monthly—it is our utmost priority to ensure that only candidates of the highest calibre are forwarded for consideration. To this end, our board of directors undertakes a meticulous vetting process, affirming our commitment to collaborating with individuals of exceptional integrity and competence.

Më shumë informacion rreth rrënjëve tuaja


Kjo është faqja e fundit, pjesa juaj e esesë. Ne premtojmë se ky është hapi i fundit përpara se të marrim pyetjen tuaj.


Enter at least 100 characters and please explain in detail what you are trying to accomplish.

Na kontaktoni

We are delighted to hear that you are interested in our services and decided to take the next step in your life to secure your privacy. On the next page, we will be asking you a series of questions that will be very thorough, yet, none of them will be PII (Personally Identifiable Information). As such, it is crucial for us to understand exactly what you are trying to achieve so that we can custom-tailor a personalized solution for your individual situation.

A do të bjerë kjo nën privilegjin avokat-klient?
PO! Çdo gjë që dorëzoni nuk do të na lërë. Pas kryerjes me sukses të analizës sonë dhe ekzekutimit të çështjes suaj, ne do të përdorim protokollet e fshirjes së skedarëve të nivelit të DoD që do t'i bëjnë të gjitha dosjet tuaja të çështjes të parikuperueshme.

Gati
sqAlbanian