• Privacy World Facebook
 • Privacy World Instagram

Ndiqni botën e privatësisë - 

Pasaporta Diplomatike

SIGURONI PASAPORTIN TUAJ DIPLOMATIKE

Ekipi me përvojë i Privacy World dhe lidhjet e gjera globale mund t'ju ndihmojnë të merrni ligjërisht një pasaportë diplomatike. Pasaportat diplomatike janë jashtëzakonisht të vështira për t'u marrë, por përfitimet mund të jenë të konsiderueshme.

Privacy World ka përvojën dhe marrëdhëniet për t'ju ndihmuar të siguroni intervista me autoritetet përkatëse. Ne i ndihmojmë klientët me përgatitjen për ato intervista për të rritur shanset e tyre për të siguruar ligjërisht një pasaportë diplomatike dhe për të shfrytëzuar forcën tonë "në terren" në ato vende përkatëse.

passport

Prezantimi

Pasaportat diplomatike lehtësojnë ndjeshëm barrën e udhëtimeve ndërkombëtare për punonjësit e qeverisë, konsujt dhe zyrtarët e tjerë të rangut të lartë.

Ndërsa përshtatshmëria dhe përfitimet mund të ndryshojnë pak nga vendi, në përgjithësi, përfitimet e pasaportës diplomatike mund të përfshijnë:

 • imuniteti diplomatik (në një shkallë të caktuar)
 • Siguria e rritur dhe mbrojtja e privatësisë
 • Trajtime VIP dhe kanale të hapura brenda qarqeve diplomatike
 • Udhëtim pa viza dhe/ose më pak kufizime për viza
 • Përjashtim nga shumica e kontrolleve në aeroport dhe zhdoganimi i përshpejtuar
 • Përjashtim tatimor nga detyrimet e importit dhe tarifat për përdorim personal


Shtrirja e plotë e përfitimeve, përgjegjësive dhe detajeve rregullohet nga Konventa e Vjenës për Marrëdhëniet Diplomatike (1961). Ju mund të përdorni skedarin PDF KETU!

Shmangni mashtrimet

Pasaportat diplomatike nuk mund të blihen, prandaj kini kujdes nga çdo faqe interneti ose shërbimi që ofron për t'i shitur ato, pasi pasaporta që merrni do të jetë false. Përdorimi i një pasaporte false mund të çojë në arrestim dhe gjoba.

Authentic diplomatic passports can only be obtained through a diplomatic appointment after passing one or multiple in-person interviews with the respective government.

Mos i besoni asnjë shërbimi që ofron t'ju shesë pasaportë diplomatike!

Si Ne Ndihmojmë

Rrjeti global i Privacy World mund t'ju ndihmojë të siguroni pasaportat diplomatike, ligjërisht dhe me efikasitet.

Ne kemi zhvilluar marrëdhënie të forta pune me qeveritë vendore dhe departamentet e punëve të jashtme, kështu që ekipi ynë i ekspertëve dhe konsulentëve mund t'ju ndihmojë të merrni takimin tuaj diplomatik, të planifikoni intervistat tuaja dhe t'ju përgatisë me besim.

 • Once we confirm your eligibility, we will identify which countries are currently accepting applications for diplomatic appointments.
 • Ne ju lidhim me një personel autoriteti i cili dikur ishte përgjegjës për paraqitjet në një nga Ministritë e Punëve të Jashtme për të shqyrtuar kërkesën tuaj për kompetencë.
 • Ne ju ndihmojmë me marrjen e dokumenteve tuaja dhe ju ndihmojmë të përgatitni dhe dorëzoni të gjitha dokumentet e nevojshme që do t'ju nevojiten për intervistën tuaj.
 • Ne do të shfrytëzojmë të gjitha lidhjet tona në terren për t'ju dhënë mundësinë që të thirreni për një intervistë.
 • Pasi të sigurohet intervista juaj diplomatike, ju do të njoftoheni nga ne dhe ne do t'ju ndihmojmë të vendosni aranzhimet për të lënë një përshtypje të mirë.

ÇMIMI i Pasaportës Diplomatike

We save you time and money by confirming your eligibility and by only applying to countries that are actively accepting applications or that there is a reasonable chance based on a variety of factors that they would consider an application.

Ne ngarkojmë një tarifë fikse për këtë shërbim që përfshin paraqitjen ONE, me dorëzime shtesë të disponueshme me një tarifë të zbritur. Ne ngarkojmë një tarifë të veçantë pasi klienti ynë të marrë një takim personal për intervistë për pasaportat e tyre diplomatike.

Përfitoni nga përvoja e Privacy World për t'u siguruar që të merrni pasaportën tuaj diplomatike legalisht. Na kontaktoni sot për të mësuar më shumë se si mund t'ju ndihmojmë të filloni të shijoni përfitimet e shumta të një pasaporte diplomatike.

sqAlbanian